puurlogo
Vastgoedstyling PUUR

Vastgoedstyling PUUR

Reviews Vastgoedstyling PUUR

Elza heeft mijn huis zo fraai gerestyled, dat ik het bijna niet meer herken. Zeker aan te raden om in te schakelen bij de verkoop van je woning. 👍

Baarn, oktober 2021


Elza, wij kennen elkaar al jaren. Ik bewonder je o.a. om je expertise die je toepast bij het verkoop-klaar maken van woningen. Hoe toevallig dat de makelaar die wij uitkozen ook met jou samenwerkt. Wat een lol hebben we gehad om ons fijne huis dat extra stukje uitstraling te geven, zodat kopers de mogelijkheden konden zien. En dat is gelukt. Mede dankzij jou was het supersnel verkocht!

Baarn, oktober 2021


‘Ons fijne huis is door Elza prachtig gestyled. We hebben haar tips opgevolgd en veel opgeruimd. Daarna kwam Elza met tassen vol accessoires, kleden, gordijnen etc. Zij toverde ons huis om! We hadden ons huis binnen 2 dagen verkocht! Elza is enthousiast, meedenkend, inspirerend en creatief!’.

Huizen, juli 2020


‘Elza heeft ons huis prachtig gestyled voor de verkoop. Er zijn 4 mensen komen kijken en binnen 3 weken was ons huis verkocht. Ik heb herhaaldelijk gedacht: wat is ons huis zo gezellig, eigenlijk jammer dat we nu weggaan!! Elza is heel creatief en weet precies wat er bij jouw huis past om het er op en top uit te laten zien. Kennissen van ons hebben ons getipt. Zij waren ook zo tevreden!’.

Hilversum, mei 2020


‘Hi Elza, Thank you so much for your help today - you worked wonders in the house. I wish you did normal styling advice as well and not only for when houses are being sold. Again, thanks so much for your brilliant help!!’.

Almere, december 2019


‘Met plezier heb ik gekeken, hoe Elza mijn huis omtoverde in een gezellige ruime woning. Met groot enthousiasme pakte ze de styling aan, ze bracht zelf veel accessoires mee. Alles in de juiste kleuren, waardoor er een warme, prettige sfeer ontstond. Zeer aan te bevelen!’.

Baarn, 6 mei 2019


‘Dag Elza, Goed werk verricht vandaag in onze woning. Complimenten! Stuur maar gauw de factuur. Die betaal ik met genoegen’.

Baarn, 21 november 2018


‘Mijn appartement is zo prachtig mooi ingericht door Elza. Het was een compleet nieuwe styling met gezellige en moderne elementen en rustige kleuren. Het heeft bijgedragen aan een succesvolle verkoop van mijn appartement’.

Bussum, 6 november 2018.


‘Elza heeft mijn lege appartement supermooi gestyled! Ze heeft elementen en kleuren gebruikt waar ik zelf nooit op gekomen was. Alles past in het geheel. Wat een andere sfeer meteen. Echt top’!

Vleuten, 31 mei 2018


‘Mijn appartement is prachtig gestyled. Mooie kleuren bij elkaar gezocht. Nu is het een geheel geworden en zijn er mooie foto’s gemaakt voor Funda. Ik ben er heel blij mee. Dit had ik zelf niet gekund! Dank je wel.’

Tiel, juli 2017


‘Met veel enthousiasme ben jij aan het werk gegaan. In anderhalve dag hard werken heb jij onze woning een ‘new look’ gegeven. De woonkamer onderging een totale metamorfose. We staan er versteld van hoe jij aan het begin van je carriere tot zoiets in staat bent.’

Baarn, juni 2017
Camera