puurlogo
Vastgoedstyling PUUR

Vastgoedstyling PUUR

Over Vastgoedstyling PUUR

Eigenaar van Vastgoedstyling PUUR is Elza van ’t Veer.

Zij werkt al vele jaren in de interieurbranche als verkoper/adviseur. Hierdoor is zij gewend aan het combineren van kleuren en het adviseren over verschillende interieurstijlen en producten. Dit doet zij op een inventieve en kreatieve manier. Oprecht luisteren naar de klant is hierbij een belangrijk aspect voor het geven van een passend advies. Haar liefde voor stoffen en materialen is de grote drijfveer in haar werk.

Na een cursus voor binnenhuisarchitectuur heeft zij de opleiding tot verkoopstyliste gevolgd bij House of KIKI in Haarlem. Hierdoor is zij ook aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten. De hands-on methode van House of KIKI is haar op het lijf geschreven want zij houdt van aanpakken.

Ook prive is zij in staat van de kleinste dingen iets moois te maken. Zo had zij eerder haar eigen webwinkel met handgemaakte kadoartikelen.

Zij koos voor de naam Vastgoedstyling PUUR omdat het volgens haar draait om het pure van de dingen. In dit vak het unieke en bijzondere aan een woning, los van alle afleidende zaken. Hiervoor een mooie presentatie maken ziet zij als een uitdaging!

Gaat u die uitdaging met haar aan?

Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met haar op.
U kunt haar bereiken op 06-30793209.


elza


Elza van 't Veer